De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente


Elevii și profesorii din cluburile TADS (Tineri Activi pentru Dunăre și Sturioni) de la Galați și Jurilovca s-au mobilizat anul acesta și au organizat primele lor evenimente, de Ora Pământului.

„Să respectăm natura, să respectăm tot ce ne înconjoară, să devenim mai responsabili!” a fost motto-ul evenimentului organizat la Galați de membrii TADS din Liceul Teoretic „Emil Racoviță”. De la parteneriate încheiate cu autoritățile locale, creare eveniment pe canelele de Social Media, organizat program și eveniment pe faleza din localitate, mobilizarea tinerilor din Galați a fost exemplară. Rezultatele se văd în imaginile capturate la fața locului de un membru TADS, Dragoș Mihai Gherlac.

EH afiș 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimenteEH GL Dragos Mihai Gherlac clasa a IX a A 5 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimenteEH GL Dragos Mihai Gherlac clasa a IX a A 1 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente EH GL Dragos Mihai Gherlac clasa a IX a A 2 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente EH GL Dragos Mihai Gherlac clasa a IX a A 4 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente EH GL Dragos Mihai Gherlac clasa a IX a A 3 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimenteEH GL Dragos Mihai Gherlac clasa a IX a A 6 1 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente

 

 

 

 

Și Jurilovca a celebrat anul acesta Ora Pământului. La invitația Clubului TADS, coordonat de profesorul Vasile Stoenică, a avut loc în Portul turistic Jurilovca un eveniment de conștientizare în legătură cu nevoile planetei. Ca simbol al biodiversității aflate în pericol și în acord cu proiectul LIFE în cadrul căruia își desfășoară activitatea, elevii din clubul TADS au creat la Galați și la Jurilovca un sturion din lumânări ecologice.

Jurilovca 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente Jurilovca2 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente Jurilovca3 1 150x150 - De Ora Pământului, cluburile TADS din Galați și Jurilovca au organizat primele lor evenimente