Proiectul „Life for Danube Sturgeons” participă la ISS8 în Viena


Conferința Internațională privind Sturionii (ISS) este unul dintre cele mai semnificative evenimente care reunește experți din întreaga lume, cu intenția de a revizui stadiul conservării sturionilor și pentru a aduce în discuție vechile și noile provocări care amenință, în mod activ, stocurile de sturioni la nivel global. Echipa noastră nu va irosi oportunitatea de a întâlni semenii și colegii din Viena, în perioada 10 – 16 Septembrie 2017.

Google Maps link: https://goo.gl/maps/Th5wXUKZhyK2

Al 8-lea eveniment ISS vizează o concentrare activă asupra principiului de îmbunătățire suplimentară a managementului sturionilor, împreună cu habitatele esențiale ale acestora, făcând trecerea, astfel, către lecțiile învățate în urma încercărilor de conservare durabilă, cu scopul de a institui succesul acestei investiții în conservare.

Proiectul „Conservarea sustenabilă a sturionilor din Dunăre prin prevenirea și reducerea braconajului și comerțului ilegal cu produse din sturion” va fi prezent pe parcursul întregii conferințe, prin intermediul unui stand, localizat în interiorul Wilhelm Exner Haus (Clădirea Wilhelm Exner), pe strada Peter-Jordan-Strasse 82, 1180, Viena, care reprezintă unul dintre principalele sedii ale BOKU (Universitatea de Resurse Naturale și Științe Aplicate ale Vieții, Viena). În plus, membrii echipei vor vorbi despre propriile experiențe privind colaborările cu susținătorii sturionilor, în cadrul conferinței „Human Impacts (23)”, care va avea loc joi începând cu ora 09:00.

Urmăriți conturile de social media ale partenerilor proiectului pentru actualizări zilnice din cadrul conferinței, fotografii, videoclipuri live și lansarea exclusivă a noii strategii globale a WWF în ceea ce privește sturionilor.

WWF Austria: https://www.facebook.com/WWFOesterreich/

WWF Bulgaria: https://m.facebook.com/WWFBulgaria/

WWF Romania: https://www.facebook.com/WWFRomania/

WWF Serbia: https://www.facebook.com/WWFSerbia/

WWF in Ukraine: https://www.facebook.com/wwfukraine/

WWF in Central and Eastern Europe: https://m.facebook.com/WWFCEE/

DDBRA: https://www.facebook.com/ARBDD/

Leibniz-Institut für Zoo- und Wildtierforschung (IZW): http://www.izw-berlin.de/press-releases.html