Sturionii s-au întors la RowmaniaFest!


Între 30 august și 2 septembrie a avut loc a opta ediție a festivalului vâsle organizat de campionul Ivan Patzaichin la Tulcea.

IMG 1397 640x531 - Sturionii s-au întors la RowmaniaFest!

Ca în fiecare an echipa noastră a fost prezentă să vorbească despre sturioni și problemele de mediu cu care se confruntă Delta Dunării. Ne-am reîntâlnit cu locuitorii orașului Tulcea, pescarii din deltă, turiștii din întreaga lume pasionați de natură și curioși în legătură cu situația dinozaurilor care trăiesc în Dunăre.

KZCE0396 300x225 - Sturionii s-au întors la RowmaniaFest!Ne-am bucurat să ne vedem cu tinerii tulceni alături de care am desfășurat o serie de ateliere în care ei au aflat mai multe despre sturioni, ne-am tatuat și am înțeles toți cât de interdependenți suntem.

De asemenea, și anul acesta pe lacul Ciuperca echipa Sturionilor a fost printre cele peste 25 de barci care s-au înscris la competiție. Nu am ieșit învingători, însă am reușit să obținem un norocos loc 13 de care suntem foarte mândri. Până la anul sperăm să ne pregătim mai bine și să urcăm în clasament.