Caviarul în comerț – ceea ce trebuie să știți să nu faceți rău sturioniilor sălbatici

Sistemul inteligent de etichetare, de citire a acestui cod și alte lucruri importante de știut despre caviar și alte produse pe bază de sturioni în comerț sunt explicate într-o broșură detaliată "Sturgioni și Caviar" și în videoclipul "Cerințe de Etichetare a Caviarului", care pot fi găsite pe acest site.

Speranțe pentru sturioni. Statele europene au adoptat planul de acțiune pentru salvarea celei mai periclitate specii de pește

50 de state europene au semnat un plan de acțiune pentru salvarea emblematicei specii.

Două videoclipuri de instruire privind identificarea sturionilor disponibile în cinci limbi

Două videoclipuri de identificare a sturionilor au fost produse în această toamnă ca parte a proiectului "LIFE for Danube Sturgeons" pentru a ajuta autoritățile responsabile cu aplicarea legii să diferențieze speciile de sturioni nativi din Dunăre, dar și speciile și hibrizii care se găsesc în fermele piscicole și uneori și în râurile naturale.

Workshop-ul național din România a fost un succes

Ultimele zile ale lunii octombrie au fost zile importante pentru sturionii din Dunăre: Tulcea a fost locul în care reprezentanți ai principalelor autorități de control în domeniul pescuitului s-au întâlnit și au discutat aspecte care țin de problematica sturionilor din Dunăre în cadrul Workshop-ului național organizat în cadrul proietcului.

Workshop-ul național din România a fost un succes

Vizită de monitorizare a Comisie Europene în România